Online istentisztelet közvetítés Online istentisztelet közvetítés

Gyülekezeti életünk és Istentiszteleteink új rendje

Szeretettel jelezzük a gyülekezet számára, hogy az online közvetítések mellett - a már Budapestet is érintő enyhítések bevezetésével - megkezdjük a templomi istentiszteleteink megtartását. Vasárnaponként a megszokott rendben délelőtt 10 órakor. Az istentiszteleteken való részvételre az aktuálisan érvényes gyülekezési feltételek érvényesek. Az online istentiszteleteinket folyamatosan továbbra is megtartjuk, éppen azért, hogy lehetőséget biztosítsunk a folyamatos és felelős visszatérésre a gyülekezet közösségébe. A templomkertben is módot teremtünk arra, hogy hallgatható legyen az igehirdetés. A templomban, - mint más közösségi terekben is – a maszk használata előírt (ha valaki nem hozna tudunk biztosítani).  A bejáratnál kézfertőtlenítés történik, valamint a templomban való helyfoglalásnál segítőink irányítanak, hogy a megfelelő távolságot is biztosítsuk. A légtechnikai rendszer fertőtlenítésre került, amelyről hivatalos tanúsítványunk is van. A szellőztetést folyamatosan biztosítjuk.

Hírek Hírek

Vissza

Tájékoztató - 2020.06.03

Kedves Gyülekezet!

Szeretettel jelezzük, hogy az egyházközség alkalmai visszaállnak a megszokott rendbe. A gyülekezeti bibliaórát (csütörtökön) először június 11-én tartjuk meg, a fiatalabb korosztály összejöveteleit június 5-től. Így a hittanórák, ifjúsági órák, családos bibliaóra, dolgozók bibliaórája, imaóra a gyülekezeti házban megtartásra kerül. Nem tartunk még gitáros-zenés istentiszteletet, valamint a fiatal konfirmandusok előkészítőjét sem folytatjuk a tanév végéhez érkezve. (A konfirmáció új tervezett időpontja szeptember 27., augusztus 30-án találkozunk először.) A Lelkészi Hivatal is a megszokott rendben tart fogadóórákat.

A vasárnapi istentiszteletekről igyekszünk folyamatosan online közvetítést adni. A felmerülő technikai hibákért elnézést kérünk, a fejlesztés és kiépítés folyamatban van.

 

Táborok-csendeshetek

A gyülekezeti júniusi napközis hittantábort nem tudjuk megtartani, mert a jelen helyzethez nem adottak a feltételeink.

Az ifjúsági tábort (14-18 évesek) júniusban nem tudjuk megtartani, a foglalásunkat a szálláshely visszamondta.

A családos hetünket Balatonszárszón megtartjuk.

Az őszi (szeptember 14-18) gyülekezeti csendeshetünket Mátraházán előre láthatóan megtartjuk.


Online gyermekistentisztelet Online gyermekistentisztelet

  N Y Á R I   S Z Ü N E T 

A korábbi hittan anyagok
a képre kattintva letölthetők.

Adományozás, perselyadományok Adományozás, perselyadományok

Az adományokat a gyülekezeti bankszámlánkra lehet utalni:

Mátyásföldi Református Egyházközség
11716008-22462648 (OTP),
vagy csekk igényelhető a Lelkészi Hivataltól, amit postázunk.

Elérhetőség Elérhetőség

Lelkészi hivatal 

1165 Budapest, Baross Gábor utca 23.

Telefon

+36-1-4036855 / +36-30-867-8968

Linkek Linkek