A mátyásföldi református gyülekezet pénteki ifjúsági alkalmaira szeretettel várunk mindenkit, aki 18 évesnél idősebbnek és 3? J évesnél fiatalabbnak érzi magát, és nincs ellenére egy kis elmélkedés, majd egy jó hangulatú beszélgetés valamilyen bibliai rész kapcsán.

Szeretettel fogadjuk azokat, akik egykor konfirmáltak és azokat is, akik egyszerűen csak érdeklődnek. Nem kell tartani „kötelező" Miatyánkoktól, vagy bármiféle szektás szigortól, itt tényleg egyszerűen csak arról van szó, hogy a Biblia üzenetén keresztül, saját szórakoztató élményeinkkel és tanulságos (néha keserédes) tapasztalatainkkal fűszerezve próbáljuk kibogozni a mindennapok kérdéseinek és kihívásainak gubancait. Erőt nyerni, felfrissülni, reményt szerezni, útmutatást kapni - ezen említett tevékenységek mellett még szoktunk télen tomporon szánkózni a mátrai hegyekben, nyáron pedig a labdázást hamar megunva egymást belelökdösni a langymeleg Balatonba. Karácsony előtt színdarabok próbáin nevetjük magunkat csuklásig, olykor-olykor farsangozunk, kakaózunk, bowlingozunk, mozizunk, falat mászunk, kirándulunk vagy éppen önkéntes munkával segítünk ott, ahol szükség van ránk.

 

Remek kis társaság, ami évek óta újabb és újabb tagokkal bővül. Alkalmainkat minden pénteken, délután 18.00-tól tartjuk és fogjuk is tartani, amíg világ a világ. Vagy ameddig át nem kerülünk egy másik idősávba. Addig is: péntek, 18.00, Baross Gábor utca 8., gyülekezeti ház.

Fülöp Péter

egy régi motoros

 

Mentés
Mentés